| Hm... | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
A(2*T)ILA Почетник
Број порука : 40 Age : 37 Mесто : Ókér Факултет : Faculty of Technical Sciences, Abu-Dhabi Registration date : 24.06.2007
| Наслов: Hm... Sat Jul 14, 2007 1:02 am | |
| "Odgovore pisite ovde", a zakljucala temu! Ma brilijantno! Hm... Zabranjeno iznosenje psovki... Da li to znaci, da ce nasa Vaki da bude banovana?! Zabranjeno instigniranje svadja?! A da nece mozda i nas dragi Admin da leti zajedno sa Mucacitom, kad se budu dokacile?! Auh, Bojane! Bolje da se drugi put pripazmo! Ovde neko pocinje da uvodi pristrasnu cenzuru na mala vrata! I da mi je samo znati ko ti dodeli sedam zvezdica (mislim na Admina)... Pravi mali diktator! | |
|
| |
Марија Админ
Број порука : 795 Age : 37 Mесто : Врбас - Нови Сад Факултет : Економски, Нови Сад Registration date : 18.05.2007
| Наслов: Re: Hm... Sat Jul 14, 2007 2:20 am | |
| Правила стоје као обавештење, нису за коментарисање у оквиру њега. Зато можеш сам да отвориш нову тему. А као што видиш, ставила сам само најосновнија која ћеш наћи на сваком форуму. Она једноставно морају бити ту. И није у питању тортура, већ само лепо понашање. Форум није место за свађе, псовање и сл, слажемо ли се? 7 звздица иде смо због позиције, не јер сам ја тако хтела, а сви их можете имати, скупљајући једну по једну, са писањем што више постова. Поред звездица, добијате и нову позицију на форуму. Мислите о томе | |
|
| |
b0!an Свакодневни пролазник
Број порука : 166 Age : 64 Registration date : 01.07.2007
| Наслов: Re: Hm... Sat Jul 14, 2007 3:37 am | |
| | |
|
| |
Марија Админ
Број порука : 795 Age : 37 Mесто : Врбас - Нови Сад Факултет : Економски, Нови Сад Registration date : 18.05.2007
| Наслов: Re: Hm... Sat Jul 14, 2007 11:44 am | |
| - b0!an ::
- jel smemo da se salimo
Испадох ја сад стварно неки диктатор. Све се СМЕ, а ја све што желим је да не буде више свађе (бар неке веће). Мислим да је то сасвим нормално. И још нешто. Ово није мој форум, већ наш форум, тако сам га од почетка ословљавала. Ја само ту додајем неке нове теме, сређујем изглед, мењам боје, ето нашла сам Chatbox, и сл. Што се тиче Chatbox-а, мени бар мало успорава учитавање странице, и не ради ми најсавршеније, па ако неко има сличних проблема, нека јави. | |
|
| |
| Наслов: Re: Hm... Sat Jul 14, 2007 11:55 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Hm... Sat Jul 14, 2007 12:12 pm | |
| Nisam hteo da editujem svoju prethodnu por zato sto ova nema veze snjom. Marija, allow quick reply! quick! | |
|
| |
Марија Админ
| |
| |
| Наслов: Re: Hm... Sat Jul 14, 2007 12:59 pm | |
| to bre... jel na svakih 50 dobijam, jel? i sto kad posaljes por u quicku ne ostane na toj stranici i prikaze je odma vec je isto ko i obican reply??? "klikni da vidis poruku" | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Hm... | |
| |
|
| |
| Hm... | |
|